Kattotyöt, remontti- ja rakennuspalvelut saman katon alta

Rakennusalan ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella.


Kattoremontti ja asennuspalvelut Varsinais-Suomen ja Turun saariston -alueilla.

 

Kattoasennukset, remontit ja rakennustyöt avaimet käteen -toteutuksena

Tarjoamme laadukkaat peltikattojen uusimiset, kattoremontit ja korjaustyöt luotettavasti, kilpailukykyisin hinnoin. Toteutamme lisäksi uudisrakennus- ja remonttiprojektit pohjatöineen sekä julkisivujen saneeraukset Turku – Naantali – Kaarina ja Turun saaristo -akselilla.

Palvelemme yksityisiä sekä yrityksiä

Saat meiltä kaikki remontti– ja rakennuspalvelut avaimet käteen -ratkaisuna, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Palvelemme yksityistalouksien lisäksi myös Varsinais-Suomen yrityksiä ja rakennusyhtiöitä.

Toimintapamme

Noudatamme tarkasti vuosien varrella hioutuneita toimintamallejamme ja työskentelytapojamme kuvaavat parhaiten: tinkimätön laatu, palvelun joustavuus ja kustannustehokas urakointi.

Vuosikymmenten kokemus rakennus- ja saneerausurakoiden toimintamallien kehittämisestä sekä taloprojektien läpiviennistä tuovat palveluillemme tinkimättömän laadun ja pitävät aikataulut.

Refenssit

Referensseistämme ja yhteistyökumppaneistamme löytyy mm. Suomen johtavia rakennusyhtiöitä, taloyhtiöitä sekä suurimpia yrityksiä. Olemme toteuttaneet yli 500 kattoremonttia yritysten toimitiloihin, omakotitaloihin ja taloyhtiöiden kiinteistöihin, kartanoihin sekä erilaisiin teollisuusrakennuksiin.

Asiakaskuntamme on vuosien varrella vaihdellut aina pienemmistä kotitalouksista suuriin ketjuihin ja kaikkea siltä väliltä.

Kattotyöt

Olemme erikoistuneet peltikattojen asennus-, ja korjaustöihin sekä kattosaneerauksiin.

Palvelumme kattavat kattoasennus-, huolto- ja korjaustyöt sekä vaativimmat kokonaisurakat. Asennamme myös tarvittavat kattoturvatuotteet mm. lumiesteet, kulkusillat ja sadevesijärjestelmät.

Palvelemme niin yksityistalouksia kuin suurempiakin yrityksiä kaikissa kattoalan töissä, kohteesta riippumatta.

Voit tilata meiltä myös ilmaisen arvion kattoremonttisi laajuudesta ja kattosi kunnosta.

Uudisrakentaminen

Suunnittelemme ja toteutamme erikokoisia taloprojekteja kuten: omakotitaloja, piharakennuksia, autotalleja, navettoja ja hevostalleja.

Rakennamme asiakkaiden toiveiden mukaiset kesämökit lattiasta kattoon sekä erilaisia puurakenteita omalla verstaalla.

Toteutamme mittatilaustyönä terasseja, patioita, laitureita, saunaosastoja, pihavarastoja sekä erilaisia viimeistelytöitä.

Palvelemme yksityistalousten lisäksi myös yrityksiä Lounais-Suomen alueella.

Remonttityöt

Toteutamme kaikki remontit avaimet käteen -toimituksena, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Remonttityömme kattavat kaikki kohteet omakoti- ja rivitaloista kerrostalohuoneistoihin. Palvelemme asiakkaita pienemmistä remonttiurakoista vaativampiin saneerauskokonaisuuksiin.

Meiltä onnistuvat mm. saunaremontit, keittöremontit, kylpyhuoneremontit ja kalusteasennukset sekä kaikki valmistelevat työt.

Yksityistalousten lisäksi palvelemme myös yrityksiä ja rakennusyhtiöitä koko Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa.

Kiinnostuitko tai haluaisitko lisätietoa?

Pyydä meiltä ilmainen tarjous tai lähetä viesti niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Lähetä viesti